Thursday, July 12, 2012

PAKEJ HARGA RUNTUH JEPUN & SAIGON

Salam mesra...

Korang suka melancong tak??  Hahaha...  Apa ke soalan aku bagi kat korang ni??  Aku heran pulak dengan diri aku nih pasal dua tiga hari nih aku macam rajin pulak nak hapdate belog aku nih. Untuk entri kali nih aku nak promosikan pakej yang syarikat POTO TRAVEL & TOURS tengah dok pulun promot ke seantero Malaysia.  Buat pengetahuan korang pihak Poto nih ada buat promosi PAKEJ MELANCONG BONANZA di mana menawarkan pakej-pakej pelancongan ke luar negara terutamanya ke destinasi yang paling best dengan harga yang murah.. 

Pakej yang diorang tawarkan ini memang terbukti best dan berbaloi-baloi pasal kajian telah dilaksanakan terlebih dahulu untuk memastikan perkhidmatan dan pakej yang ditawarkan adalah memenuhi citarasa anda.  Tambahan pulak setiap staf especially TOUR LEADER yang ditugaskan bagi mengiringi trip tersebut telah diberikan kursus khas dari masa ke semasa bertujuan untuk memastikan perkhidmatan yang diberikan adalah up to the standard.  Aku boleh JAMIN lah...

Kali nih aku nak promotekan pakej pelancongan ke NEGARA JEPUN & VIETNAM.  Korang mesti pelik kan naper aku nak promotekan pakej nih??  Aku dok promote pakej ni disebabkan member aku baru jer balik dari Jepun awal bulan nih.  Dia pergi backpacker jer...  Tapi berdasarkan kepada cerita kawan aku tu pasal negara Jepun memang super duper hebat.  Banyak benda baik dan positif yang boleh kita jadikan panduan dan tauladan.  Korang tak teringin ker tengok bunga sakura yang cantik dan comel tu jatuh berguguran ke tanah??  By the way aku tak boleh nak citer panjang-panjang sangat pasal aku pun tak pernah pergi lagik. 

Then korang yang macam aku tak pernah pergi sana tu apa tunggu lagik.  Silalah dapatkan pakej lawatan anjuran POTO TRAVEL & TOURS nih.  Pakej yang ditawarkan ini adalah sangat bagus kerana its covers most of the must visit & interesting places in Japan...  Yaakkkkk!!!  Terspeaking pulok.hehe.  Harga yang ditawarkan pula berpatutan dan sesuai dengan perkhidmatan yang diberikan.  Anda pasti berpuas hati dan akan pergi lagik dan lagik dan lagik...

Pakej yang diorang tawarkan adalah seperti berikut:


So, apa korang tunggu lagik??  Silalah call nombor di atas untuk tempah seat korang.  Korang pasti tak tidur lena punyalah nak tunggu tarikh berlepas.


p/s:  See you onboard!!  Yakkk...hikhik


2 comments:

Naramas Aman said...

Cantik! Menarik! Tertarik!

Singgalhlah ke blog kembara saya. Ada banyak kisah kembara yg menarik :)
http://nota-kembara.blogspot.com

:: S a L a M M e S R a :: said...

Noramas Aman: Alaaa.. belog biasa-biasa jer buang masa time tak tau nak buat apa2 n takde kojer..huhu
Anyhow.. ur belog pun best!! Seronok baca ;-)

Follow by Email

Looking for something??

Loading...

Klik kat sini pun ok gak!!