Wednesday, July 13, 2011

SAIGON SERI PINANG HALAL RESTAURANT!!

Salam mesra!!

Sharing is caring.. Untuk entry kali ni aku nak share ngan korang pasal satu restaurant yang terletak di bandaraya Ho Chi Minh, Vietnam.  Kalau korang ada plan nak bercuti ke Ho Chi Minh next time, sila-silakanlah menjamu selera di restoran nih.  Buat pengetahuan korang di bandar Ho Chi Minh sekarang ini cuma ada lebih kurang 8 buah restoran yang menyediakan makanan HALAL

So restoran yang aku nak suggest ni adalah salah satu daripadanya.  Harga yang ditawarkan adalah berpatutan dan makanan yang dihidangkan sangat enak..  Details berkenaan restoran yang aku maksudkan ini adalah sepeti di bawah:







































p/s:  Kalau korang amik pakej ke sana dari aku, boleh ler merasa makan kat restoran nih.. So, apa tunggu lagik!!!  Plan your trip now...huhu

2 comments:

nbj said...

retoren ni bukak sampai kul berapa

:: S a L a M M e S R a :: said...

nbj: Restoran tu bukak sampai pukul 10 malam..

Follow by Email

Looking for something??

Loading...

Klik kat sini pun ok gak!!